σφολιάτα. Στο κέντρο του ταψιού τοποθέτησα ένα στρογγυλό κομμάτι μυζήθρα. Τσιγάρισα λίγο τριμμένο κρεμμύδι με ψιλοκομμένη κολοκύθα & αφού ήπιε τα υγρά του προσέθεσα τριμμένο τυρί φέτα & χτυπημένο αυγό. Το μείγμα αυτό το τοποθέτησα περιμετρικά στο φύλλο σφολιάτας. Σκέπασα με ένα δεύτερο φύλλο τοποθετώντας ένα στρογγυλό σκεύος απομόνωσα το κέντρο. Δίπλωσα να κλειστεί η γέμιση μέσα τα περιθώρια & χάραξα ακτίνες στρίβοντας τις άκρες ώστε να δημιουργηθούν τα πέταλα του λουλουδιού. Με τα κομμάτια σφολιάτας που περίσσεψε επικόλλησα μια δεύτερη σειρά πετάλων λουλουδιού περικλείοντας μέσα στενά κομμάτια ζαμπόν. Η πίτα καλύφτηκε με κρόκο αυγού & το κέντρο πασπαλίστηκε με σουσάμι. Ψήσιμο σαράντα λεπτά. Το αποτέλεσμα εμφανίσιμο & γευστικό!!!!!!!!
To fix this pie firstly rolled into a round baking dish a pastry sheet. In the center of the pan placed a round piece of cheese. Sautéed little grated onion with chopped pumpkin and after drinking fluids I added grated feta cheese and beaten egg. This mixture is placed it around the pastry. I covered with a second sheet by placing a round pot isolated on center. Folded closed to the filling inside the room & engraved rays turning the edges to create the flower petals. With puff pieces leftover paste a second set of flower petals enclosing means closely ham pieces. The pie was covered with egg yolk and the center sprinkled with sesame. Baking forty minutes. The result presentable & tasty !!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου