Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξετε το τέλειο αυγό μάτι με ελάχιστα λιπαρά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε μόνον μια κουταλιά λάδι & το βάζετε σε δυνατή φωτιά. Σπάζετε ένα αυγό προσεκτικά. (Αν θέλετε χρησιμοποιείτε ένα περίγραμμα για φορμάρισμα). Αμέσως σκεπάζετε το τηγάνι με καπάκι & χαμηλώνετε τη φωτιά στο ελάχιστο. Μετά ένα λεπτό ακριβώς ανοίγετε το καπάκι & το αυγό είναι έτοιμο, το ασπράδι τέλεια ψημένο & ο κρόκος εσωτερικά μαλακός χωρίς να είναι μαγειρεμένο μέσα σε αρκετή λιπαρή ουσία.
This way you will make the perfect egg eye with little fat.
In nonstick skillet add only one tablespoon of oil and put it on high heat. Carefully break an egg. (If you use an outline for formatting). Immediately, cover the pan with a lid and reduce heat to a minimum. After one minutes just open the lid and the egg is ready, the egg perfectly cooked and the yolk inside soft without being cooked in enough fat.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε μόνον μια κουταλιά λάδι & το βάζετε σε δυνατή φωτιά. Σπάζετε ένα αυγό προσεκτικά. (Αν θέλετε χρησιμοποιείτε ένα περίγραμμα για φορμάρισμα). Αμέσως σκεπάζετε το τηγάνι με καπάκι & χαμηλώνετε τη φωτιά στο ελάχιστο. Μετά ένα λεπτό ακριβώς ανοίγετε το καπάκι & το αυγό είναι έτοιμο, το ασπράδι τέλεια ψημένο & ο κρόκος εσωτερικά μαλακός χωρίς να είναι μαγειρεμένο μέσα σε αρκετή λιπαρή ουσία.
This way you will make the perfect egg eye with little fat.
In nonstick skillet add only one tablespoon of oil and put it on high heat. Carefully break an egg. (If you use an outline for formatting). Immediately, cover the pan with a lid and reduce heat to a minimum. After one minutes just open the lid and the egg is ready, the egg perfectly cooked and the yolk inside soft without being cooked in enough fat.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου