Έχοντας βρασμένες πέννες σκέφτηκα να φτιάξω σε χρόνο ρεκόρ ένα ωγκραντέν με ότι υπήρχε στο ψυγείο. Πρώτα σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος τοποθέτησα τα μακαρόνια αναμεμιγμένα με τριμμένα κίτρινα τυριά & ψιλοκομμένο ζαμπόν& ψιλοκομμένο άνηθο. Σε μικρή κατσαρόλα τσιγάρισα ένα μικρό τριμμένο κρεμμύδι με δύο κουταλιές βούτυρο & ανέμειξα τρεις κουταλιές αλεύρι μετά δυόμισυ κούπες γάλα ώστε να δημιουργηθεί μια ελαφρά μπεσαμέλ. Προσέθεσα δυο χτυπημένα ασπράδια , αλάτι, πιπέρι & μοσχοκάρυδο. Έριξα τη μπεσαμέλ στα μακαρόνια ανακατώνοντας τα ώστε να πάει παντού &πασπάλισα με τριμμένο ξερό ψωμί για δημιουργηθεί κρούστα. Ψήσιμο μισή ώρα σε μέτριο φούρνο.
Having boiled penne thought to fix it in no time with a ogkranten that was in the fridge. First in a buttered fireproof dish I placed the spaghetti mixed with grated yellow cheeses & chopped ham & chopped dill. In a small saucepan, fry a small grated onion with two tablespoons of butter & mix three tablespoons of flour with two and a half cups of milk to create a light béchamel. I added two beaten egg whites, salt, pepper & nutmeg. I threw the béchamel on the spaghetti, stirring it so that it goes everywhere & I sprinkled it with grated dry bread to create a crust. Bake for half an hour in a medium oven.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου