Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΟΖΟΥΜΟ (PREPARES WITH BEETROOTS JUICE)
Έχοντας στην κατάψυξη παγάκια από παντζαρόζουμο υλοποίησα αυτήν τη συνταγή με ξαιρεική επιτυχία. Αν διαθέτετε κρεπίέρα ακόμα καλύτερα, αλλιώς στο τηγάνι.Χτυπάμε ένα αυγό με , 1 κ.γ. ζάχαρη ,1/3 κ.γ. αλάτι 80 γραμ. αλεύρι, 2 κ.σ. λάδι, 130 γρ. γάλα και τα 20 γραμ. το ζουμί από τα παντζάρια κάνουμε ένα χυλό. Σε τηγάνι κάνουμε 3 μεγάλες κρέπες τις οποίες στρώνουμε με μαγιονέζα τις τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Η συνταγή το προτείνει έτσι, εγώ το δοκίμασα στρωμένα με στραγγιστό γιαούρτι & τριμμένο καρύδι να ομοιάζει στη γεύση με παντζαροσαλάτσα. Σερβίρεται πάνω σε βρασμένα χόρτα.
Having beetroot ice cubes in the freezer, I implemented this recipe with great success. If you have a creperie even better, otherwise in the pan. Beat an egg with, 1 tbsp. sugar, 1/3 tbsp. salt 80 g flour, 2 tbsp. oil, 130 gr. milk and 20 grams of beetroot juice make a porridge. In a pan, make 3 large crepes which we spread with mayonnaise, wrap them in a tight roll and cut them into small pieces. The recipe suggests it this way, I tried it with strained yogurt & grated walnut to taste similar to beetroot salad. Served on boiled greens.
It looks good, the color is very attractive.
ΑπάντησηΔιαγραφήKisses.
Having a crepe maker, you can try other flavors in the dough. Eg adding ketchup
ΑπάντησηΔιαγραφή