Σήμερα εν μεταφοράς εορτάζεται η Πρωτομαγιά, γιαυτό κι εγώ σκέφτηκα να σας δείξω μερικά τρικ για τη δημιουργία ανθοσύνθεσης.
Οι Γιαπωνέζοι έχουν μια πραγματική τέχνη για τη δημιουργία μπουκέτων τη γνωστή ikebana.
Αντλώντας εμπνεύσεις από εκεί, για να κάνουμε μια επιτραπέζια σύνθεση καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ρηχό σκεύος που εντός του θα τοποθετήσουμε καλά μουσκεμένο το γνωστό πράσινο σφουγγάρι που μπορούμε να το προμηθευτούμε από τα ανθοπωλεία. Το σφουγγάρι το κόβουμε ίσο με τον πάτο του σκεύους & μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Διαλέγουμε τα τρία μεγαλύτερα κλαριά για τη σύνθεση & τα τοποθετούμε σε σχήμα άνισου τριγώνου. Αυτό ισχύει για όλα τα μπουκέτα σύμφωνα με τις οδηγίες της ikebana. Κατόπιν γεμίζετε τη σύνθεση με τα υπόλοιπα κλαριά.Το σφουγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε στα κλαριά την κλίση που επιθυμείτε.
Today, May Day is celebrated in transport, that's why I thought to show you some tricks for creating a flower arrangement.
The Japanese have a real art for creating bouquets the famous ikebana.
Drawing inspiration from there, to make a table composition it is good to use a shallow utensil in which we will place the well-soaked well-known green sponge that we can get from the florists. Cut the sponge equal to the bottom of the utensil & it can be reused. We choose the three largest branches for the composition & place them in the shape of an unequal triangle. This applies to all bouquets according to ikebana instructions. Then fill the composition with the remaining branches. The sponge allows you to give the branches the inclination you want.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου