Ανάμεσα στα εδέσματα του πασχαλινού τραπεζιού τα γιομίδια, το κοκορέτσι, να και μια ιδιαίτερη σαλάτα εμπνευσμένη από τα δύο κατωτέρω video: https://www.youtube.com/watch?v=qq1QlltYSu8 & https://www.youtube.com/watch?v=IIoGghVnhpU για να δημιουργήσω το ζελέ & να γεμίσω τα άδεια τσόφλια των αυγών, διέλυσα τη ζελατίνη σε πυκνό ζωμό, λιωμένο σκόρδο & ξύδι.
Among the delicacies of the Easter table are the gomidia, the kokoretsi, and a special salad inspired by the two videos below:μ https://www.youtube.com/watch?v=qq1QlltYSu8 & https://www.youtube.com/watch?v=IIoGghVnhpU to create the jelly & fill the empty egg shells, I dissolved the gelatin in a thick broth, melted garlic & vinegar.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου