Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΎ (A DIFFERENT SALAD BETWEEN THE EASTER TABLE DISHES)


Ανάμεσα στα εδέσματα του πασχαλινού τραπεζιού τα γιομίδια, το κοκορέτσι, να και μια ιδιαίτερη σαλάτα εμπνευσμένη από τα δύο κατωτέρω video: https://www.youtube.com/watch?v=qq1QlltYSu8  & https://www.youtube.com/watch?v=IIoGghVnhpU για να δημιουργήσω το ζελέ  & να γεμίσω τα άδεια τσόφλια των αυγών, διέλυσα τη ζελατίνη σε πυκνό ζωμό, λιωμένο σκόρδο & ξύδι.

Among the delicacies of the Easter table are the gomidia, the kokoretsi, and a special salad inspired by the two videos below:μ https://www.youtube.com/watch?v=qq1QlltYSu8 & https://www.youtube.com/watch?v=IIoGghVnhpU to create the jelly & fill the empty egg shells, I dissolved the gelatin in a thick broth, melted garlic & vinegar.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger