Υλικά: 2 κρόκοι, 200 γραμ. βούτυρο,1 συσκ. βανίλια, 380 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 130 γραμ. άχνη ζάχαρη, 1/2 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους, προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με τη βανίλια & ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ. Ψήσιμο στους 160 βαθμούς 15 λεπτά, ενώνουμε ανάμεσα με μαρμελάδα υπόξινη, βατόμουρο ή κορόμηλο.
I learned these cookies from my mother who made them with great success and I remember them from my childhood. in fact, I have molded them with her own cup pat that dates back over seventy years !!!!!!!
Ingredients: 2 yolks, 200 g butter, 1 pack. vanilla, 380 g flour for all uses, 130 g powdered sugar, 1/2 teaspoon baking powder. Beat the butter with the sugar and the yolks, add the sifted flour with the vanilla & open in a thin sheet and cut with a chopping board. Bake at 160 degrees for 15 minutes, combine with sour cream, raspberry or cranberry jam.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου