Ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του video:
Κρέμα:
1 αυγό
50 γρ ζάχαρη
15 γρ. κορν φλάουρ
250 ml γάλα
Ζύμη:
2 μήλα μεγαλα ή 3 μικρά σε κυβάκια
2 αυγά
100 g ζάχαρης
100 ml γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου
200 g αλεύρι σίτου (1,5 φλιτζάνια (200 ml)) + 6 g μπαίκιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε, παίρνοντας ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το αυγό, τη ζάχαρη και το άμυλο. Χτυπάμε καλά και προσθέτουμε το γάλα. Συνεχίζουμε, βάζοντας σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η κρέμα. Όταν είναι έτοιμη η κρέμα μας, την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει σκεπασμένη με μεμβράνη.
Καθαρίζω τα μήλα και τα κόβω σε κυβάκια
Για τη ζύμη χτυπάω στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν μετά προσθέτω το γάλα, το σπορέλαιο, την κανέλα, την βανίλια, το μπαίκιν και σιγά σιγά προσθέτω το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να έχω έναν χυλό ούτε πολύ ρευστό ούτε σφιχτό. Τέλος προσθέτω και τα μήλα ανακατεύω και ρίχνω το μείγμα σε ταψάκι που έχω λαδώσει. Βάζω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνω διαγώνιες γραμμές πάνω από τη μηλόπιτα.
Ψήνω στους 180° μισή ώρα.
Όταν κρυώσει πασπαλίζω με άχνη. (Αυτό για τους διαβητικούς παραλείπεται).
Following the instructions in this video:
https://www.youtube.com/watch?v=HwdRsGfKuR4 I made this apple pudding with cream with the only difference being that I replaced the sugar with equal stevia to be consumed by diabetics
Cream:
1 egg
50 g sugar
15 gr. corn flour
250 ml milk
Dough:
2 large or 3 small apples in cubes
2 eggs
100 g of sugar
100 ml of milk at room temperature
200 g wheat flour (1.5 cups (200 ml)) + 6 g baking powder
Implementation:
We start by taking a saucepan and adding the egg, sugar and starch. Beat well and add the milk. Continue, putting on low heat, stirring until the cream thickens. When our cream is ready, leave it aside to cool covered with a film.
I peel the apples and cut them into cubes.
For the dough, I beat the eggs with the sugar in the mixer until they are fluffy, then I add the milk, the seed oil, the cinnamon, the vanilla, the bacon and little by little I add the flour until it has a porridge that is neither too liquid nor tight. Finally add the apples, stir and pour the mixture into a greased pan. I put the cream in a pastry bag and make diagonal lines over the apple pie.
Bake at 180 ° for half an hour.
When it cools, sprinkle with icing. (This for diabetics is omitted).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου