Τα λαχμαντζούν είναι ανατολίτικες πίτεσ με γέμιση κιμά. Εδώ: https://akispetretzikis.com/recipe/5457/eykola-lachmatzoyn μπορείτε να δείτε τον τρόπο κατασκευής τους. Εγώ χρησιμοποίησα ζύμη με τον τρόπο που κατασκευάζω ζύμη για αραβικές πίτες στον αρτοπαρασκευαστή όπως εξηγώ εδώ: https://lila365idees.blogspot.com/2022/03/arabic-pies-in-crepier.html. Μείγμα κιμά χρησιμοποίησα περίσσευμα μείγματος κιμά που είχα προετοιμάσει για παστίτσιο, προσθέτοντας λίγη ψιλοκομμένη πιπεριά και επιπλέον μαϊντανό.
Lahmanjun are oriental pies with minced meat. Here: https://akispetretzikis.com/recipe/5457/eykola-lachmatzoyn you can see how they are made. I used dough the way I make dough for Arabic pies at the baker as I explain here: https://lila365idees.blogspot.com/2022/03/arabic-pies-in-crepier.html. Minced meat mixture I used excess minced meat mixture that I had prepared for pasticcio, adding a little chopped pepper and extra parsley.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου