Διαβάζοντας πολλές συνταγές μαγείρεψα τη δική μου κολουθόσπυπα για τις κρύες μέρες του χειμ΄βμα που ακόμη συνεχίζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Κατ΄αρχάς έκοψα σε κύβους το εσωτερικό μιας μικρής κόκκινης κολοκύθας. Μετά έκοψα σε ροδέλλες δυο καρότα, έναπράσο & μερικά μανιτάρια. Επίσης ένα μεγάλο κρεμμύδι το έτριψα στον τρίφτη, καθώς και ένα κομματάκι τζίντζερ. Ξεφλούδισα μια μεγάλη πατάτα και την έκοψα σε κύβους. Τσιγάρισα το κρεμμύδι το πράσο & τα καρότα σε λίγο λάδι & προσέθεσα τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσέθεσα βραστό νερό στο οποίο διέλυσα ένα κύβο ζωμού λαχανικών , ανάλογο αλατι, πιπέρι & ένα μισό κουταλάκι κουρκουμά. Βράσιμο 45 λεπτά. Κατέβασα από τη φωτιά, προσέθεσα μια κουταλιά φυστικοβούτυρο & λίγο γάλα. Την ομογενοποίησα με το ραβδομπλέντερ. Μπορεί κανείς να νατκαταστήσει το γάλα με κρέμα γάλακτος.
After reading many recipes, I cooked my own cake for the cold days of winter, which is still going on with excellent results.
First I cut the inside of a small red pumpkin into cubes. Then I sliced two carrots, one green and some mushrooms. I also grated a large onion on the grater, as well as a piece of ginger. I peeled a large potato and cut it into cubes. I fried the onion, the leek & the carrots in a little oil & I added the rest of the vegetables. I added boiling water in which I dissolved a cube of vegetable broth, salt, pepper & half a teaspoon of turmeric. Boil for 45 minutes. I took it off the fire, added a spoonful of peanut butter & a little milk. I homogenized it with the hand blender. One can top the milk with sour cream.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου