Ένα κλασσικό νηστίσσιμο φαγητό ταντολμαδάκια το έκανα με πλιγούρι αντί για ρύζι. Το πλιγούρι προτού ευτοιμάσω το μείγμα το μούσκεψα σε βραστό νερό για 15 λεπτά. Για τύλιγα χρησσιμοποίησα ζεματισμένα φύλλα κινέζικου λάχανου & μεγάλα φύλλα από τσουκνίδες που ήταν μαλακά και δεν απαιτούνταν καμμιά άλλη προετοιμασία.
I made a classic fasting food tantolmadaki with oatmeal instead of rice. Soak the oatmeal in boiling water for 15 minutes before preparing the mixture. For wrapping I used scalded Chinese cabbage leaves & large nettle leaves that were soft and did not require any other preparation.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου