Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ, ΚΑΡΟΤΑ & ΣΕΛΙΝΟ (PEPPERS STUFFED WITH CABBAGE, CARROTS AND PEPPERS STUFFED WITH CABBAGE, CARROTS & CELEBRATE)

Επειδή λόγω του καλού καιρού υπάρχουν ακόμη πιπεριές έφτιαξα αυτό το γρήγορο τουρσί ακολουθώντας καταλεπτώς τις οδηγίες της Depy Sioti
Τρίβω 2-3 καρότα χοντροκόβω 1/4 λάχανο,κόβω μια κόκκινη πιπεριά σε κομματάκια,προσθέτω ψιλοκομμένο σέλινο σέλερι και 5 σκελίδες σκόρδο.Τα βάζω σε μπωλ και τα τρίβω με 3 κουταλιές σούπας αλάτι να μαραθούν λίγο.Σε μία κατσαρόλα βάζω ένα ποτήρι λάδι ένα ποτήρι ξύδι και ένα ποτήρι νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνω τις πιπεριές μέσα να βράσουν για ένα λεπτό από κάθε πλευρά. Όταν κρυώσουν τις ανοίγω κατά μήκος βγάζω τα σπόρια και γεμίζω με το υλικό που έχω στο μπολ. Τις βάζω σε βαθύ σκεύος με τη σειρά και ρίχνω από πάνω το μείγμα με το νερό το λάδι και το ξύδι. Σε δύο μέρες είναι έτοιμες.
Because of the good weather there are still peppers I made this quick pickle following the instructions of Depy Sioti
Grate 2-3 carrots, coarsely chop 1/4 cabbage, cut a red pepper into small pieces, add chopped celery and 5 cloves of garlic. Put them in a bowl and grate them with 3 tablespoons of salt to wither a little. a glass of vinegar and a glass of water and as soon as it boils I add the peppers to boil for a minute on each side. When they cool, I open them lengthwise, remove the seeds and fill them with the material I have in the bowl. I put them in a deep pan in order and I pour the mixture with water, oil and vinegar on top. In two days they are ready.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger