Ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: https://misshealthyliving.gr/%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/έφτιαξα πανεύκολα ψωμί ζέας στον αρτοπαρασκευαστή επιλέγοντας το βασικό πρόγραμμα με σκούρα κόρα & μικρό μέγεθος.
Τα υλικά:
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 μεγάλη κ.σ μέλι
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 500 γρ αλεύρι (χρησιμοποίησα δίκοκκο) (ιδανικά κοσκινισμένο)
- 230- 240 γρ ζεστό νερό (περίπου 35 βαθμούς)
- 1 κ.γ αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
Following the instructions here:
https://misshealthyliving.gr/%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/ I made very easy bread in the baker choosing the basic program with dark crust & small size.
Materials:
1 sachet of dry yeast
1 tablespoon honey
50 g of olive oil
500 g flour (I used two grains) (ideally sifted)
230- 240 g of hot water (about 35 degrees)
1 kg salt
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου