Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ (MAKING CHEEZE FETA OF COW MILK)

Βλέποντας διάφορα video όπως αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=lIL6XB_tHCI&t=620s παρακινήθηκα & έφτιαξα τυρί φέτα (τελεμέ) από αγελαδινό γάλα, πρώτη φορά με αρκετή επιτυχία. Από δυόμιση κιλά πλήρες αγελαδινό γάλα & 1/4 του του κουταλιού πυτιά σε σκόνη έφτιαξα τα τρία εικονιζόμενα τυράκια. μετά το στράγγισμα αλατίστηκαν & μετά από πεντε ημέρες είναι έτοιμα για κατανάλωση.
Seeing videos like this: https://www.youtube.com/watch?v=lIL6XB_tHCI&t=620s The motivation & I made feta cheese (Telemes) from cow's milk, for the first time with a lot of success. Two and a half pounds of whole cow's milk and 1/4 spoon rennet powder I made three illustrated cheeses. after draining they are salted & after five days they are ready for consumption.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger