Βάζοντας στον αρτοπαρασκευαστή μια ποσότητα βύσσινων από τα οποία έχει αφαιρεθεί το κουκούτσι, & ίση ποσότητα σε όγκο ζάχαρης. Επιλέγουμε το πρόγραμμα μαρμελάδα & στο μέσον του προγράμματος
προσθέτουμε μια κουταλιά χυμό λεμονιού. Μόλις το πρόγραμμα τελειώσει, βάζουμε τα βύσσινα σε βάζο & γεμίζουμε με σιρόπι. Επειδή η ποσότητα ζάχαρης είναι αρκετή το υπόλοιπο σιρόπι χρησιμοποιείται ως βυσσινάδα.
By placing in the bakery a quantity of cherries from which the stalk has been removed, equal to a volume of sugar. We select the jam program & in the middle of the program add a spoonful of lemon juice. Once the program is over, put the cherries in a jar & fill with syrup. Because the amount of sugar is enough the remaining syrup used as sour cherry juice..
προσθέτουμε μια κουταλιά χυμό λεμονιού. Μόλις το πρόγραμμα τελειώσει, βάζουμε τα βύσσινα σε βάζο & γεμίζουμε με σιρόπι. Επειδή η ποσότητα ζάχαρης είναι αρκετή το υπόλοιπο σιρόπι χρησιμοποιείται ως βυσσινάδα.
By placing in the bakery a quantity of cherries from which the stalk has been removed, equal to a volume of sugar. We select the jam program & in the middle of the program add a spoonful of lemon juice. Once the program is over, put the cherries in a jar & fill with syrup. Because the amount of sugar is enough the remaining syrup used as sour cherry juice..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου