Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΚΕΙΪΚ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (CAKE WITH RICOTTA IN BREADMAKER)

Ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του video: https://www.youtube.com/watch?v=5vUvNb9rgMo για να φτιάξουμε στον αρτοπαρασκευαστή  κέϊκ με ricotta, το έφτιαξα αντικαθισστώντας τη ricotta με φρέσκο ανάλατο τυρί & με τη διαφορά ότι το έψησα σε κοινό φούρνο σε ατομικά φορμάκια μάφινς από σιλικόνη.
Για το κέικ απαιτούνται:
3 αυγά
100 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
200 γραμ. ανθότυρο
250/300 gr ζάχαρη
300 γραμμάρια αλεύρι
1 φακελάκι μπαίκιν πάουνερ
Αρώμα για γεύση (χρησιμοποιήστε λεμόνι ή ρούμι)
Following the instructions of this video: https://www.youtube.com/watch?v=5vUvNb9rgMo to make the bread maker with ricotta, I made it replacing ricotta with fresh unsalted cheese, except that I cooked it in a common oven in individual silk moppers.
For the cake required:
3 eggs
100 grams of soft butter
200 Gr of Ricotta
250/300 Gr. Of sugar
300 Gr. of Flour
1 Sachet of yeast
Aroma to taste (use Lemon or Rhum)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger