Έφτιαξα ατομικές κιμαδόπιτες τυλίγοντας τες σε φύλλο με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=AF6V0ZCN23k&feature=youtu.be Για γέμιση έβαλα κιμά όπως τον ετοιμάζουμε για "μακαρόνια με κιμά".Για το φύλλο : ενάμισυ φλιτζάνι αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις- *μισό φλιτζάνι κορν φλαουερ- *μισό κουταλάκι μαγιά- *μισό φλιτζάνι χλιαρό γάλα- *ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη-* δύο κουταλιές σούπας λάδι-* μφύλλο με τον τρόπο που περιγράφεται στο video αυτόισό κουταλάκι αλάτι -* χλιαρό νερό να γίνει μια ζύμη μαλακή. Την άφησα μισή ώρα να φούσκωσει λίγο και την χώρισα σε έξι μπαλάκια. Η γεύση ομοιάζει πολύ με την κεφαλλονίτηκη κρεατόπιτα.
I made atomic pies by wrapping them in a sheet as described here:
https://www.youtube.com/watch?v=AF6V0ZCN23k&feature=youtu.be For stuffing I put mince as we prepare it for "spagetti with minced meat." For the leaf: one and a half cup of flour for all uses - half a cup of corn flour - half a teaspoon of yeast - half a cup of warm milk - one teaspoon of sugar- * two tablespoons of oil- * leaf in the way described in the video teaspoon salt - tepid water to become a soft dough. I let it half an hour to blow up a bit and split it into six balls. The taste is very similar to the meat pie of kefallonia.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου