Πανεύκολα έφτιαξα γλυκό βύσσινο στον αρτοπαρασκευαστή με τη χρήση στέβιας .
Τοποθέτησα στον κάδο του ατροπαρασκευαστή βύσσινα καθαρισμένα από τα κουκούτσια (δύο κιλά ακαθάριστα, ο όγκος ελλατώντεται αρκετά), τα ζουμιά που έγιναν με το καθάρισμα, 150 γραμ. στέβια, μια κουταλιά χυμό λεμονιού, ένα κουταλάκι άγαρ-άγαρ. Επέλεξα πρόγραμμα μαρμελάδα & κατά τη διάρκεια τπυ βρασίματος μπορούμε να
ξαφρίσουμε. Όταν το πρόγραμμα τελείωσε τοποθέτησα το γλυκό σε βάζα, (όταν κρυώσει πήζει ελαφρά λόγω του άγαρ-άγαρ) & το σιρόπι που περισσεύει μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως βυσσινάδα αραιωμένη με κρύο νερό.
ξαφρίσουμε. Όταν το πρόγραμμα τελείωσε τοποθέτησα το γλυκό σε βάζα, (όταν κρυώσει πήζει ελαφρά λόγω του άγαρ-άγαρ) & το σιρόπι που περισσεύει μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως βυσσινάδα αραιωμένη με κρύο νερό.
Είναι μια εξαιρετική λύση για ανθρώπους που είναι απαγορευτική η κατανάλωση ζάχαρης.
I placed the sour cherry squeezer in the bucket of the sapper (two pounds gross, the volume was reduced enough), the debris made with cleaning, 150 grams of stevia, a spoonful of lemon juice, one teaspoon of agar-agar. I chose the jam program and during the boiling process we can skim. When the program ended I put the jam in jars, (when it cools lightly because of the agar-agar) and the excess syrup can be used as a crimp diluted with cold water.
It is an excellent solution for people who are banned from eating sugar.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου