Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΓΛΥΚΟ & ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΤΟ ( SWEET OF NUT SYRUP FOR RESPECTIVE DRINK)

Μαζεύωντας πριν αρκετές μέρες  πράσινα καρυδάκια & διατηρώντας τα στο ψυγείο έφτιαξα καρυδάκι γλυκό ακολουθώντας τις οδηγίες του video εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=VdHZFqHyC6s
για το δέσιμο του σιροπιού ακολούθησα τις οδηγίες αυτού video: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Επειδή για πενήντα μικρά καρυδάκια χρησιμοποίησα ένα κιλό ζάχαρη περίσσεψε αρκετό σιρόπι.Τοα σιρόπι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή λικέρ με πρόσμειξη τσίπουρο χωρίς γλυκάνισου ή βότκα σε αναλογία 70-30 ή άλλη δοκιμάζωντας, Το ποτό αυτό είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία με το όνομα noccino , φτιαγμένο με καρύδια που μαζεύωνται αποκλειστικά τη νύχτα της καλοκαιρινής ισημερίας, δηλ. σήμερα!!!
Gathering green leaves a few days ago and keeping them in the refrigerator I made a sweet wen by following the instructions of the video here: https://www.youtube.com/watch?v=VdHZFqHyC6s
for tying the syrup I followed the video's instructions: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Because of the fifty small nuts I used a kilo of sugar has left enough syrup.This syrup can be used to make liqueurs mixed with tsipouro without anise or vodka in a proportion of 70-30 or another tasting, This drink is very popular in Italy with name noccino, made with walnuts gathered exclusively on the night of the summer equinox, ie today !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου