Μαζεύωντας πριν αρκετές μέρες πράσινα καρυδάκια & διατηρώντας τα στο ψυγείο έφτιαξα καρυδάκι γλυκό ακολουθώντας τις οδηγίες του video εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=VdHZFqHyC6s
για το δέσιμο του σιροπιού ακολούθησα τις οδηγίες αυτού video: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Επειδή για πενήντα μικρά καρυδάκια χρησιμοποίησα ένα κιλό ζάχαρη περίσσεψε αρκετό σιρόπι.Τοα σιρόπι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή λικέρ με πρόσμειξη τσίπουρο χωρίς γλυκάνισου ή βότκα σε αναλογία 70-30 ή άλλη δοκιμάζωντας, Το ποτό αυτό είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία με το όνομα noccino , φτιαγμένο με καρύδια που μαζεύωνται αποκλειστικά τη νύχτα της καλοκαιρινής ισημερίας, δηλ. σήμερα!!!
Gathering green leaves a few days ago and keeping them in the refrigerator I made a sweet wen by following the instructions of the video here: https://www.youtube.com/watch?v=VdHZFqHyC6s
for tying the syrup I followed the video's instructions: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Because of the fifty small nuts I used a kilo of sugar has left enough syrup.This syrup can be used to make liqueurs mixed with tsipouro without anise or vodka in a proportion of 70-30 or another tasting, This drink is very popular in Italy with name noccino, made with walnuts gathered exclusively on the night of the summer equinox, ie today !!!
για το δέσιμο του σιροπιού ακολούθησα τις οδηγίες αυτού video: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Επειδή για πενήντα μικρά καρυδάκια χρησιμοποίησα ένα κιλό ζάχαρη περίσσεψε αρκετό σιρόπι.Τοα σιρόπι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή λικέρ με πρόσμειξη τσίπουρο χωρίς γλυκάνισου ή βότκα σε αναλογία 70-30 ή άλλη δοκιμάζωντας, Το ποτό αυτό είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία με το όνομα noccino , φτιαγμένο με καρύδια που μαζεύωνται αποκλειστικά τη νύχτα της καλοκαιρινής ισημερίας, δηλ. σήμερα!!!
Gathering green leaves a few days ago and keeping them in the refrigerator I made a sweet wen by following the instructions of the video here: https://www.youtube.com/watch?v=VdHZFqHyC6s
for tying the syrup I followed the video's instructions: https://www.youtube.com/watch?v=RSc9iurI_Ug
Because of the fifty small nuts I used a kilo of sugar has left enough syrup.This syrup can be used to make liqueurs mixed with tsipouro without anise or vodka in a proportion of 70-30 or another tasting, This drink is very popular in Italy with name noccino, made with walnuts gathered exclusively on the night of the summer equinox, ie today !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου