Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ (PEACH JAM)

 Τώρα που υπάρχουν άφθονα ροδάκινα, είναι ευκαιρία να κάνουμε μια εύκολη μαρμελάδα. Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κουκούτσια από ροδάκιανα, τα λοιώνουμε  στο μπλέντερ, μαζί κι ενα μικρό μήλο για την πηκτίνη που περιέχει. μετρούμε τον πολτό και προσθέτουμε ζάχαρη σε λιγώτερη ποσότητα. Κι ένα τρύ: βάζουμε και δυο κουταλιές ζάχαρη ζελέ με το αντίστοιχο άρωμα. Βράζουμε ξαφρίζωντας μέχρι να πήξει. Τοποθετείται κυτή στα βάζα, Ιδανική για πάσταφλώρα.

Now that there are plenty of peaches, it's time to make an easy jam. Peel and remove the pits from the peach pits, puree them in the blender, along with a small apple for the pectin it contains. measure the pulp and add sugar in a smaller amount. And one more thing: add two spoons of jelly sugar with the corresponding aroma. Boil while skimming until it thickens. It is placed inside the jars, Ideal for pastaflora.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger