Αν κάνετε ψωμί ατιν αρτοπαρασκευαστή όπως εγώ, αλλά κι ακόμα αν αγοράζετε ψωμί από το φούρνο και δεν πρόκειται να το καταναλώσετε όλο την ίδια μέρα , ο καλύτεος τρόπος να το διατηρήσετε φρέσκο , ε΄νια να το κόψετε σε φέτες μόλς κρυώσει , να τοποθετήσετε σε σακκολάκια, να τα κλείσετε και να τα τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Τη μέρα που θα το καταναλώσετε το βγάζετε το πρωΐ σε θερμοκρασία δωματίου και το μεσημέρι το ψωμί φρεσκότατο σαν να ψήθηκε εκείνη τη μέρα.
If you make bread from a bread maker like I do, but even if you buy bread from the oven and you're not going to eat it all in the same day, the best way to keep it fresh is to slice it once it's cooled, place it in bags, close them and place them in the freezer. On the day you will eat it, take it out in the morning at room temperature and at noon the bread will be as fresh as if it had been baked that day.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου