Πρώτα ετοίμασα τη γέμιση, τσιγαρίζωντας σε λίγο λάδι τριμμένο κρεμμύδι ,ψιλοκμμένο σκόρδο και τα εντόσθια του κουνελιού, προσέθεσα αλάτι, πιπέρι και λίγο ρύζι και λίγα χοντρομμένα καρύδια. Γέμισα την κοιλιά του κουνελιού και στερέωσα το άνοιγμα. Τριγύρω τοποθέτησα κομμένες πατάτες, αλάτι, πιπέρι , λάδι , χυμό λεμονιού και ρίγανη. Ψήσιμο σε γάστρα μια ώρα.
Έχοντας το κυρίως σώμα κουνελιού, (χωρίς τα άκρα και το κεφάλι, θέλησα να το κάνω γεμιστό.
Having the main body of a rabbit, (minus the limbs and head, I wanted to make it stuffed.
First I prepared the filling, frying in a little oil grated onion, chopped garlic and the rabbit's innards, I added salt, pepper and some rice and some coarse walnuts. I stuffed the rabbit's belly and secured the opening. Around it I placed cut potatoes, salt, pepper, oil, lemon juice and oregano. Bake in a pan for an hour.
Having the main body of a rabbit, (minus the limbs and head, I wanted to make it stuffed.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου