Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΑΡΝΙ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (LAMB WITH MANESTRA IN THE POT)

 Ένα κομμάτι αρνιού από το μπροστινό τμήμα κομμένο σε μερίδες,  το βάζετε σε νερό να βράσει και μόλς αρχίσει ο βρασμός πετάτε το πρώτο νερό. Τσιγαρίζετε τριμμένο κρεμμύδι με τις μερίδες του αρνιού σε λίγο ελαιόλαδο Προσθέστε πάστα ντομάτας διαλυμένη σε βραστό νερό και νια ντομ΄τα τριμμέμη σον τρίφτη, αλάτι καιπιπέρι. Βραζετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας προσθέτοντας νερό κατά διαστήματα. Προθέσετε ανάλογο κριθαράκι περίπου 15 λεπτά μεχρι να απορροφήει το νερό. Σερίρετε με τριμμένο κεφαλοτύτι.

A piece of lamb from the front part cut into portions, put it in water to boil and as soon as it starts to boil throw away the first water. fry grated onion with the portions of lamb in a little olive oil. Add tomato paste dissolved in boiling water and grated tomatoes, salt and pepper. Boil until the meat is tender, adding water from time to time. Add similar barley for about 15 minutes until it absorbs the water. Serve with grated cephalotiti.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger