Εντυπωσιακός πανάλαφρος καλοκαιρινός μεζές:
Κόβετε τα κεφάλια από το γαύρο, κάντε μια τομή καιαφαιρέστε τα εντόσθια και το ψαροκόλλαλο. Αναμείξτεαλεύρι . φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι, Ζευγαρώστε τα ψάρια ανά δύο με την εξωτερική πλυρά προς τα έξω. Περάστε από το μείγμα αλεύρου και φρυγανιάς, τηγανίστε σε ηιέλαιο και στργγίξτε σε απορροφητικό χαρτί.
Impressive light summer appetizers:
Cut the heads off the anchovies, make an incision and remove the entrails and fish skin. Mix flour. breadcrumbs, salt and pepper, Weigh the fish in pairs with the outer side facing out. pass through the mixture of flour and breadcrumbs, fry in sunflower oil and drain on absorbent paper.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου