Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ (MY MUSHROOM SOUP)

Διαβάζωντας διάφορες συνταγές, έκανα τη δική μου μανιταρόσουπα με μεγάλη επιτυχία. Να πως την έφτιαξα: Έκοψα δυο σκελίδες σκόρδο σε λεπτά κομμάτια, έτριψα ένα κρεμμύδι στον τρίφτη, ένα καρότο και μια μικρή πατάτα σε μικρά κομματάκια και μισό κιλό μαντάρια σε λεπτές φέτες. Τσιγάρισα τα κρεμμύδια και το σκόρδο προσέθεσα τα μανιτάρια να φύγουν τα υγρά τους, μετά ζωμό λαχανικών το καρότο, την πατάτα , λίγο δεντρολίβανο, λάδι τρούφας για άρωμα , αλάτι πιπέρι και γάλα κα έβρασα σε μέτρια φωτιά 20 λεπτά. Με το ραβδομπλέντερ την πολτοποίησα και τη σρβίρισα με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Reading various recipes, I made my own mushroom soup with great success. Here's how I made it: I roasted two cloves of garlic into thin pieces, grated an onion, a carrot and a small potato into small pieces and half a kilo of mandarins into thin slices. I smoked the clams and the skodo, added the mushrooms to drain their liquid, then vegetable broth, the carrot, the potato, a little rosemary, truffle oil for aroma, salt, pepper and milk and boiled on medium heat for 20 minutes. I pureed it with the blender and served it with chopped chives


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger