Επειδή φτιάχνω συχνά πίτα με χόρτα ( "λαχανόπιτα ραντιστή" τη λέμε τστη Θεσσαλία, γιατί τα χόρτα μπαίνουν ενδιάμεσα στις στρώσεις των φύλλων κααι όχι σε ένα μέρος στο κέντρο) και φύλλα φτιαγμένα από μένα, θέλω να σας δείξω τον καλύτερο τρόπο κοπής μικρών κομματιών αν το ταψί είναι μακρόστενο ή στρογγυλό.
Since I often make a pie with greens (we call it "sprinkled vegetable pie" in Thessaly, because the greens are inserted between the layers of leaves and not in one place in the center) and leaves made by me, I want to show you the best way to cut small pieces if the pan is oblong or round
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου