Αν και δεν πιστεύω πως σας περίσσεψαν αυγά από το Πάσχα, μπορείτε να το κάνετε και με αυγά που βράσατε μόλις. Κόψτε τα αυγά σε δύο κομμάτια, αφαιρέστε τους κρόκους και αλέστε μαζί ότι απιθεμείτε από τα κατωτέρω: Τυρί φέτα , κίτρινο τυρί, σάλτσα πιπεριάς , μαγονέζα ή λίγο γιαούρτι. τα βάζετε σε κορνέ και γεμίζετε τα ασπράδια των αγών .Πασπλίστε με πάπρικα και πιπέρι και γαρνίρετε με δυόδμο ή μαϊντανό.
Although I don't think you have any leftover eggs from Easter, you can also make it with freshly boiled eggs. Cut the eggs into two pieces, remove the yolks and grind together whatever you prefer from the following:Feta cheese, yellow cheese, pepper sauce, mayonnaise or a little yogurt . put them in a cornet and fill with the egg whites. Sprinkle with paprika and pepper and garnish with thyme or parsley.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου