Για τα μικρά τυροψωμάκια χρειάζωνται:
2 ασπράδια αυγού
12 γρ.μαγια
300 γρ.χλιαρο γάλα
700 γρ.αλευρι
Ζυμώνουμε και σκεπάζουμε για 40 λεπτά (Εγώ έκανα τη ζύμη στον αρτοπαρασκευαστή, επιλέγοντας το πρόγραμμα μόνο ζύμη.
Ζυμώνουμε κόβουμε μικρά κομμάτια στρογγυλά και σκεπάζουμε για 15 λεπτά
ΓΕΜΙΣΗ
Μείγμα διαφόρων τυριών, φέτα ανθότυρο, γκουντα.
Τα ανακατεύουμε ανοίγουμε με τα χέρια στρογγυλά φυλλαράκια βάζουμε μια κ.σ.μεσα τυριά το κάνουμε σαν πουγκί και τα βουτάμε από την μια μεριά σε ηλιέλαιο και μετά σουσάμι σκεπάζουμε πάλι για 15 λεπτά, χαράζουμε και ψήνουμε στης αντιστάσεις στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.
For the small cheese buns you need:
2 egg whites
12 g of yeast
300 g lukewarm milk
120 g of sunflower oil
700 g flour
Knead and cover for 40 minutes (I made the dough in the bread maker, selecting the dough only program.
Knead, cut small round pieces and cover for 15 minutes
STUFFING
Mix of different cheeses, feta cheese, gouda.
Mix them, open round leaves with your hands, put a tablespoon of cheese, make it like a bag and dip them on one side in sunflower oil and then sesame, cover again for 15 minutes, carve and bake in the oven at 190 degrees for 30 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου