Πανεύκολα μπορείτε να κάνετε ζύμη κουρού στον αρτοπαρασκευαστή επιλέγοντας το πρόγραμμα μόνο ζύμωμα. Βάλτε στον κάδο: 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 200 γραμ. μαργαρίνη,γ1 κεσεδάκι γιαούρτι, αυγό, ελάχιστο αλάτι. Η ζύμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γλυκά ή αλμυρά πιτάκια.
You can easily make kourou dough in the bread maker by selecting the knead only program. Put in the bucket: 500 g self-rising flour, 200 g margarine, 1 cup yogurt, egg, a little salt. The dough can be used for sweet or savory pies.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου