Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες το ραντίζουμε με ξύδι και το αφήνουμε μια νύχτα. Σε νερό που βράζει ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε λίγη ώρα. Με τον τρόπο αυτό ξεφλουδίζονται εύκολα. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας τα κομμάτια του κουνελιού. Σε λάδι τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα. Αλευρώνουμε τις μερίδες κουνελιού και τις τσιγαρίζουμε στο ίδιο λάδι. Ρίχνουμε την ντομάτα στον τρίφτη ή πελτά ντομάτας διαλυμένον σε νερό , αλάτι, πιπέρι, λίγο ψιλοκμμένο σκόρδο, δαφνόφυλλα, μπαχάρι, πάπρικα γλυκειά, κίμινο, λίγη κανέλλα. Αφού έβρασε το κουνέλι, μισή ώρα περίπου, τοποθετούμε τα κρεμμυδάκια και το βράζουμε άλλο τόσο, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Cut the rabbit into portions, sprinkle with vinegar and leave overnight. Put the onions in boiling water, turn off the heat and leave them for a while. This way they peel off easily. We put them in a colander to drain. Wipe the pieces of rabbit with kitchen paper. Fry the mushrooms in oil and remove them from the pot. Flour the rabbit portions and fry them in the same oil. Add the tomato to the grater or tomato paste dissolved in water, salt, pepper, a little chopped garlic, bay leaves, allspice, sweet paprika, cumin, a little cinnamon. After the rabbit has boiled, about half an hour, add the onions and boil it for a while longer, adding water if necessary.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου