Με τη ζύμη αυτή αποτελούμενη από τα κάτωθι υλικά: 3 αυγά, μια πρέζα αλάτι, 80 γραμ. ζάχαρη, 130 γραμ. γιαούρτι, 100 γραμ. ηλιέλαιο, 70 γραμ. γάλα, 380 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του γεμίζουμε μεγάλες φόρμες για ταρτλέττες από σιλικόνη και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 20 λεπτά. Βγάζουμε τις ταρτλέτες από τη φόρμα τις γυρίζουμε ανάποδα, γεμίζουμε το βαθούλωμα με κρέμα ζαχαροπλαστικής και πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι. Η δόση δίνει 12 ταρτλέτες.
With this dough consisting of the following ingredients: 3 eggs, a pinch of salt, 80 g sugar, 130 g yogurt, 100 g sunflower oil, 70 g milk, 380 g self-rising flour, fill large tartlet molds of silicone and bake in a moderate oven for 20 minutes. Take the tartlets out of the mold, turn them upside down, fill the indentation with pastry cream and sprinkle with grated walnut. The dose makes 12 tartlets.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου