Επηρεασμένη από το video αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=e3OFQ1VDxQI κυρίως ως προς το φορμάρισμα τους έπλασα αυτά τα μπισκότα ζυμώνοντας τη ζύμη στον αρτοπαρασκευαστή, θέτοντας κατ΄αρχάς όλα τα υλικά εκτός του αλευριού και μετά τα τρία πρώτα λεπτά το αλεύρι. Ακολούθως φορμάρισα τη ζύμη, όπως εξηγείται στο video, μετρώντας μπάλες με το εργαλείο που κάνουμε κεφτεδάκια & πατώντας τα στην ανάγλυφη επιφάνεια με το εργαλείο που χτυπάμε το κρέας και κόβοντας τα με κουπ- πατ.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ
150 γρ.καλαμποκελαιο 100 γρ.ζαχαρη 1 βανιλετα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλάκι μπεικεν παουντερ 1/4 κουταλάκι σόδα 70 γρ.πολτο μήλου ή τρία μήλα φυρίκι γλυκό ελλατώνοντας τη ζάχαρη. 30 γρ.χυμο πορτοκαλιού 400 γρ περίπου αλεύριΕΠΑΛΕΙΨΗ
ζάχαρη κρυσταλλική
κανέλα Ψήσιμο 15-20 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Influenced by this video: https://www.youtube.com/watch?v=e3OFQ1VDxQI mainly in terms of shaping them, I created these cookies by kneading the dough in the bread maker, first putting all the ingredients except the flour and after the first three minutes the flour. Next, I shaped the dough, as explained in the video, measuring balls with the tool that makes meatballs & pressing them on the textured surface with the tool that beats the meat and cutting them with a knife.
MATERIALS
150 g corn kernels
100 g of sugar
1 vanilla bean
1 teaspoon of cinnamon
1 teaspoon of orange zest
1 teaspoon of bacon powder
1/4 teaspoon of soda
70 g of apple pulp or three apples sweetened by reducing the sugar.
30 g of orange juice
About 400 g of flour
COAT
granulated sugar
cinnamon Bake for 15-20 minutes in a moderate oven.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου