Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_LrOge6cNQ8 είδα αυτή τη συνταγή με φακές μπελούγκα. Τις μαγείρεψα και ήταν ιδνικό συνοδευτικό για ένα γεύμα πικ νικ ,μαζί με κεφτέδες. Στο κατάλληλο σκεύος με το ντρέσιγκ χωριστά για να προστίθεται στη σαλάτα την τελευταία στιγμή.
Μεσογειακή Σαλάτα με Μαύρες Φακές Υλικά 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού μαύρες φακές μπελούγκα (βρασμένες) 1/4 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1 πιπεριά φλωρίνης (από βάζο) σε μικρά κομμάτια 2 κ.σ. ελιές ροδέλα - 1 κ.σ. κάπαρη αλάτι 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο 1 κ.σ. χυμό λεμόνι - 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 1/4 κ.γ. ρίγανη 80 γρ. ανθότυρο
Here: https://www.youtube.com/watch?v=_LrOge6cNQ8 I saw this recipe with beluga lentils. I cooked them and they were a special accompaniment for a picnic meal, along with meatballs. In the appropriate pan with the dressing separately to be added to the salad at the last minute.
Mediterranean Salad with Black Lentils
Materials
1 1/2 cup black beluga lentils (boiled)
1/4 onion cut into thin slices
2 small tomatoes cut into cubes
1 florin pepper (from a jar) in small pieces
2 tbsp. sliced olives - 1 tbsp. capers
salt
1/2 tbsp. smoked paprika
1 tbsp. balsamic vinegar
1 tbsp. lemon juice - 3 tbsp. olive oil
3 tbsp. chopped parsley
1/4 tbsp. oregano
80 gr. cream cheese
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου