Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ (DECORATED RICE SALAD)

Αφού μαγειρέψτε μια ρυζοσαλάτα με βρασμένο ρύζι & λαχανικά σε κύβους  μπορείτε να τη φορμάρετε  σε μια μακρόστενη φρουτιέρα η τάπερ. Χρησιμοποιώντας το  "μαντολίνο" (εργαλείο για πολύ λεπτές φέτες), κόβετε κατά μήκος χωρίς να το ξεφλουδίσετε . Αφού αναποδογυρίσετε τη ρυζοσαλάτα σε πιατέλα , σχηματίστε το φιόγκο με τις φέτες αγγουριού, Στο κέντρο τοποθετείστε καρότο τριμμένο στον τρίφτη. Ιδανική παρουσίαση για μπουφέ .
After cooking a rice salad with boiled rice & diced vegetables you can shape it into an elongated fruit bowl or taper. Using the "mandolin" (tool for very thin slices), cut lengthwise without peeling it. After turning the rice salad over on a plate, form the bow with the cucumber slices. Place a grated carrot in the center. Ideal presentation for buffet.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger