Παρακολουθώντας διάφορες συνταγές έφτιαξα τα κλασσικά πτι φουρ για να μοιραστούν στο σημερινό Ψυχοσάββατο.
Υλικά
- 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αυγό
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 75 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- 1 βανίλια
- 60 γρ. τριμμένο αμύγδαλο
Τα ενώνουμε ανά δύο με μαρμελάδα, τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα, τα πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας.
Following various recipes, I made the classic petit fours to share on today's Saturday of souls.
Materials
- 250 gr. butter, at room temperature
- 1 egg
- 250 gr. flour g.o.x.
- 75 gr. powdered sugar
- 50 gr. corn flour
- 1 vanilla
- 60 gr. grated almond
Mix all the ingredients, make a soft dough, place them in a pan using a fork and bake in a medium oven for about 15 minutes.
Combine them in pairs with jam, dip them in melted chocolate, sprinkle with grated chocolate .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου