Έφτιαξα με μεγάλη γευστική επιτυχία ατομικές κολοκυθόπιτες, ακολουθώντας τις οδηγίες για τις κυπριακές κολοκυθόπιτες τις λεγόμενες κολοκοτές .
Για τη γέμιση απαιτείται τριμμένο κόκκινο κολοκύθι .Τσιγαρίζουμε τριμμένο κρεμμύδι 8 σπασμένο φιδέ Προσθέτουμε πλιγούρι & το τριμμένο κολοκύθι. Τον αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο για να απορροφήσει το πλιγούρι το κολοκύθι, προσθέτουμε πολύ λίγη ζάχαρη & σταφίδες. Για ζύμη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι ζύμη θέλουμε. Ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
I made individual pumpkin pies with great taste success, following the instructions for the Cypriot pumpkin pies, the so-called pumpkins.
For the filling needed grated red onion grated pumpkin .Tsigarizoume eight broken vermicelli Add oatmeal and grated zucchini. Leave it overnight in the fridge to absorb the zucchini oatmeal, add very little sugar & raisins. For dough we can use whatever dough we want. Bake until golden brown.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου