Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΛΑΓΑΝΕΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙΑ ( FLAT BREADS WITH THREE FLOURS)

Επηρεασμένη από το video αυτό: https://misshealthyliving.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/ έκανα αυτές τις λαγάνες ζυμώνοντας στον αρτοπαρασκευαστή όλα τα υλικά. 

Για δύο λαγάνες:

  • 200 γραμ αλεύρι κίτρινο
  • 150 γραμ  αλεύρι ολικής 
  • 150 γραμ αλεύρι ζέας
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1 κουταλιά ταχίνι
  • ! κουταλάκι αλάτι 
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 230 -250  ml νερό σε θερμοκρασία 35 βαθμούς περίπου
  • σουσάμι 
  • Η συνήθης αναλογία σε όγκο ότι ζυμώνεται στον αρτοπαρασκευαστή είναι στερεά - υγρά 3/1. τ αλεύρια ζέας- ολικής  απαιτούν πιο πολύ νερό. 


  • Influenced by this video: 
    : https://misshealthyliving.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/ 

  • I made these laganas by kneading all the ingredients in the baker.
  • For two flat breads:
  • 200 grams of yellow flour
  • 150 grams of wholemeal flour
  • 150 grams of hot flour
  • 1 sachet of dry yeast
  • 1 tablespoon tahini
  • ! teaspoon of salt
  • 1 tablespoon olive oil
  • 230 -250 ml of water at a temperature of about 35 degrees
  • Sesame
The usual proportion in volume that is kneaded in the baker is solid - liquids 3/1. Wholemeal flours require more water.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger