Επηρεασμένη από το video αυτό: https://misshealthyliving.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/ έκανα αυτές τις λαγάνες ζυμώνοντας στον αρτοπαρασκευαστή όλα τα υλικά.
Για δύο λαγάνες:
- 200 γραμ αλεύρι κίτρινο
- 150 γραμ αλεύρι ολικής
- 150 γραμ αλεύρι ζέας
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 κουταλιά ταχίνι
- ! κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 230 -250 ml νερό σε θερμοκρασία 35 βαθμούς περίπου
- σουσάμι
- Η συνήθης αναλογία σε όγκο ότι ζυμώνεται στον αρτοπαρασκευαστή είναι στερεά - υγρά 3/1. τ αλεύρια ζέας- ολικής απαιτούν πιο πολύ νερό.
Influenced by this video: : https://misshealthyliving.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B6%CE%AD%CE%B1%CF%82/
I made these laganas by kneading all the ingredients in the baker.- For two flat breads:
- 200 grams of yellow flour
- 150 grams of wholemeal flour
- 150 grams of hot flour
- 1 sachet of dry yeast
- 1 tablespoon tahini
- ! teaspoon of salt
- 1 tablespoon olive oil
- 230 -250 ml of water at a temperature of about 35 degrees
- Sesame
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου