Υλικά:
- 120 γραμ. σιμιγδάλι χοντρό
- 175 γραμ. σπορέλαιο
- 100 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1/2 κουτ. γλ. κανέλα (σκόνη)
- 40 γραμ. μαύρες σταφίδες
- 1 τριμμένο μήλο
Για το σιρόπι
- 50 γραμ. στέβια
- 1 φλυτζάνι του καφέ μέλι
- 250 γραμ. νερό
Μετά το φορμάρισμα στόλισα τι χαλβά με λωρίδες ψημένου κυδωνιού & μισά καρύδια.
Basically following the instructions in this video: https://www.youtube.com/watch?v=KCGUKDbDLQI I made half a dose of this halva, turning the recipe for diabetics with great success.
Materials:
- 120 g thick semolina
- 100 grams of fine semolina
- 175 grams of seed oil
- 175 grams 1/2 teaspoon γλ. cinnamon (powder)
- 40 grams of black currants
- 1 grated apple
For the syrup
- 50 grams of stevia
- 1 cup of coffee honey
- 250 grams of water
After the molding, I garnished the halva with strips of roasted quince & half walnuts.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου