Έβαλα στον αρτοπαρασκευαστή μίάμιση κούπα εμφιαλωμένο νερό, μια κουταλιά λάδι, ένα κουταλάκι αλάτι, τρείς κούπες αλεύρι σκληρό, ένα φακελλάκι ζύμη με γεύση προζυμιού, ένα κουταλάκι ζάχαρη και επέλεξα το πρόγραμμα ζύμωμα και φούσκωμα. μετά το τέλος του προγράμματος τοποθέτησα τη ζύμη σε φόρμα σιλικόνης και την έβαλα σε προθερμασνένο φούρνο. Λίγη ώρα μετά αφού φούσκωσε εκ νέου έψησα το ψωμί 25 λεπτά στους 200ο.
I put one and a half cups of bottled water, a tablespoon of oil, a teaspoon of salt, three cups of hard flour, a packet of sourdough-flavored dough, a teaspoon of sugar in the bread maker and selected the kneading and rising program. After the program ended, I placed the dough in a silicone mold and put it in a preheated oven. A short time later, after it had risen again, I baked the bread for 25 minutes at 200 degrees.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου