Κόβουμε φιλέτο γαλοπουλας σε μακρόστενες λωριδες, το τσιγρίζουμε με τρμμένο σκόρδο, τριμμένο κρεμμύδι και ψιλοκομμένα μανιτάρια, σβήνουμε με λεμόνι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και νερό και σιγοβράζουμε περίπου μισή ώρα. Το σερβίρουμε πάνω σε ρύζι πιλάφι, προτιμούμε μακρύκοκκο, μυρωδάτο ,αρωματικό ρύζι.
Cut the turkey fillet into long, narrow strips, sauté it with crushed garlic, grated onion and chopped mushrooms, deglaze with lemon, add salt, pepper and water and simmer for about half an hour. Serve over pilaf rice, we prefer long-grain, fragrant, aromatic rice.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου