Αφράτο κέικ με μήλα.
Πρώτακάνουμε τηνκρέμα με τα κάτωθι υλικά:
Συστατικά:
Για κρέμα: 1 αυγό 80 g (2,82 oz) ζάχαρη 25 g (0,88 oz) άμυλο καλαμποκιού 5 g (0,18 oz) ζάχαρη βανίλιας Μια πρέζα αλάτι 350 g (12,34 oz) γάλα 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού 30 γρ βούτυρο Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Μετά κάνουμε τη ζύμη: 3 αυγά Μια πρέζα αλάτι 5 g (0,18 oz) ζάχαρη βανίλιας 140 g (4,94 oz) ζάχαρη 130 g (4,58 oz) φυτικό λάδι 50 g (1,76 oz) κρέμα γάλακτος 260 g (9,17 oz) αλεύρι 15 g (0,53 oz) μπέικιν πάουντερ, 4 μήλα (περίπου 450 γρ. (15,87)) 100 γρ νιφάδες αμυγδάλου Καλύπτουμε το ταψί (23x23 εκ.) με χαρτί ψησίματος και το αλείφουμε με βούτυρο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Τοποθετούμε τα κομμένα μήλα, Μετά τη ζύμη, πασπαλίζουμε με φιλέ αμύγδαλο και τέλος την κρέμα σε λωρίδες τοποθετημένο με κορνέ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180℃ (356℉) για 45 λεπτά.Apple sponge cake.
First, make the cream with the following ingredients:
Ingredients:
For the cream:
1 egg
80 g (2.82 oz) sugar
25 g (0.88 oz) cornstarch
5 g (0.18 oz) vanilla sugar
A pinch of salt
350 g (12.34 oz) milk
1 teaspoon lemon juice
30 g butter
Cover with cling film and leave to cool completely.
Then we make the dough:
3 eggs
A pinch of salt
5 g (0.18 oz) vanilla sugar
140 g (4.94 oz) sugar
130 g (4.58 oz) vegetable oil
50 g (1.76 oz) heavy cream
260 g (9.17 oz) flour
15 g (0.53 oz) baking powder,
4 apples (about 450 g (15.87))
100 g flaked almonds
We cover the baking tray (23x23 cm) with baking paper and grease it with butter. Sprinkle with sugar. Place the sliced apples, After the dough, sprinkle with flaked almonds and finally the cream in strips placed with a piping bag.
Bake in a preheated oven at 180℃ (356℉) for 45 minutes.
Αποστολή σχολίων
Πλαϊνά πλαίσια
Ιστορικό
Αποθηκευμένες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου