Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΦΡΑΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ (GERMAN FOAM APPLE PIE)

 


Αφράτο κέικ με μήλα. 

Πρώτακάνουμε τηνκρέμα με τα κάτωθι υλικά: 

Συστατικά:

Για κρέμα: 1 αυγό 80 g (2,82 oz) ζάχαρη 25 g (0,88 oz) άμυλο καλαμποκιού 5 g (0,18 oz) ζάχαρη βανίλιας Μια πρέζα αλάτι 350 g (12,34 oz) γάλα 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού 30 γρ βούτυρο Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Μετά κάνουμε τη ζύμη: 3 αυγά Μια πρέζα αλάτι 5 g (0,18 oz) ζάχαρη βανίλιας 140 g (4,94 oz) ζάχαρη 130 g (4,58 oz) φυτικό λάδι 50 g (1,76 oz) κρέμα γάλακτος 260 g (9,17 oz) αλεύρι 15 g (0,53 oz) μπέικιν πάουντερ, 4 μήλα (περίπου 450 γρ. (15,87)) 100 γρ νιφάδες αμυγδάλου Καλύπτουμε το ταψί (23x23 εκ.) με χαρτί ψησίματος και το αλείφουμε με βούτυρο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη. Τοποθετούμε τα κομμένα μήλα, Μετά τη ζύμη, πασπαλίζουμε με φιλέ αμύγδαλο και τέλος την κρέμα σε λωρίδες τοποθετημένο με κορνέ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180℃ (356℉) για 45 λεπτά.
Apple sponge cake. First, make the cream with the following ingredients: Ingredients: For the cream: 1 egg 80 g (2.82 oz) sugar 25 g (0.88 oz) cornstarch 5 g (0.18 oz) vanilla sugar A pinch of salt 350 g (12.34 oz) milk 1 teaspoon lemon juice 30 g butter Cover with cling film and leave to cool completely. Then we make the dough: 3 eggs A pinch of salt 5 g (0.18 oz) vanilla sugar 140 g (4.94 oz) sugar 130 g (4.58 oz) vegetable oil 50 g (1.76 oz) heavy cream 260 g (9.17 oz) flour 15 g (0.53 oz) baking powder, 4 apples (about 450 g (15.87)) 100 g flaked almonds We cover the baking tray (23x23 cm) with baking paper and grease it with butter. Sprinkle with sugar. Place the sliced ​​apples, After the dough, sprinkle with flaked almonds and finally the cream in strips placed with a piping bag. Bake in a preheated oven at 180℃ (356℉) for 45 minutes. Αποστολή σχολίων Πλαϊνά πλαίσια Ιστορικό Αποθηκευμένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger