Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (PASTA WITH MUSHROOMS AND SAUSAGES)

Για να μαγειρέψουμε αυτό το πιάτο δεν απαιτούνται σαφείς αναλογίες.

Πρώτα ψιλοκόβουμε μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι. Μετά κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκιαΕπίσης τρίβουμε κοκκινο κρεμμύδι, καρότο και λιωμμένες σκελιδες σκόρδου. και λοιωμμένες σκελίδες σκόρδου τα τσγρίζουμε ,προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα μαντάρια, και πάστα ντομάτας. Ρίχνιυμε λίγο βραστό νερό προσθέτουμ αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ,γλυκειά πάπρικα και λίγη μαλακή φέτα .τα αναμιγνύουμε καλά. Βράχουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε, ,τα ανμιγνύουμε όλα μαζί, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.

To cook this dish, no precise proportions are required. First, chop the mushrooms and fry them in a little oil. Then cut them into very small pieces. Also, grate the red onion, carrot and crushed garlic cloves. and crush the crushed garlic cloves, add the sausages, the mushrooms, and tomato paste. Pour in a little boiling water, add salt, pepper, oregano, sweet paprika and a little soft feta cheese. Mix well. Boil the pasta, drain it, mix everything together, add chopped parsley and grated parmesan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger