Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025

ΡΟΔΕΛΛΕΣ Μ[ΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΓΙΑΧΝΙ (COD SLICED WITH SAUCE OF COD SLICED SAUCE)


Ξεπαγώνουμε τελείως κατεψυγμένες ροδέλλες μπακαιάρου, τις στίβουμε και τις σκουπίχουμε με χαρτί κουζίνας. Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο ελαφρά και τις αφαιρούμε από το τηγάνι. Στο ίδιο ελαιόλαδο τσιγρίζουμε αρκετή ποσότητα κόκκινου κρεμμυδιού κομμένες σε ροδέλλες και μερικές σκελίδες σκόρδου. αφού μαραθούν προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι ,πιπέρι ,πάπρικα, δαφνόφυλλα και μαύρη και ξανθιά σταφίδα, και λίγο ζεστό νερό. Βράζουμε τη σάλτσα πείπου 20 λεπτά και σε ταψί βάζουμε τι ροδέλες μπακαλιάρου κα από πάνω τη σάλτσα και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήσιμο περίπου 15 λεπτά , όχι περισσότερο για μην σκληρήνει το ψάρι.

Thaw frozen mackerel rings completely, squeeze them and wipe them with kitchen paper. Fry them lightly in olive oil and remove them from the pan. In the same olive oil, fry a sufficient amount of red onion cut into slices and a few cloves of garlic. After they wilt, add chopped tomato, salt, pepper, paprika, bay leaves and black and blond raisins, and a little hot water. Boil the pepo sauce for 20 minutes and put the cod slices in a baking dish and top with the sauce and chopped parsley. Bake for about 15 minutes, no longer so that the fish does not harden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger