Αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=EeF5Kez6U7Q μου έδωσε την ιδέα να μαγειρέψω έναν μεγάλο λαχανοντολμά παρακολουθώντας το.
Δηλ. Αφού κόψουμε το ένα μέρος από ένα σφιχτό λάχανο, σκάβουμε το εσωτερικό του & αφαιρούμε το εσωτερικό του λάχανου. Πολύ μας βοηθά το εργαλείο που καθαρίζουμε το κέντρο των μήλων. Γεμίζουμε το άδειο τμήμα με γέμιση για ντολμάδες, τοποθετούμε το καπάκι & δένουμε με σπάγκο για να μη χάσει το σχήμα του. Προσθέτουμε ανάλογο νερό & βράζουμε όπως τους λαχανοντολμάδες συνήθως.
This video: https://www.youtube.com/watch?v=EeF5Kez6U7Q He gave me the idea to cook a big ntolma watching this.
That is, after we cut one part of a tight cabbage, we dig inside it and remove the inside of the cabbage. The tool that cleans the center of the apples helps us a lot. Fill the empty part with stuffing for dolmadas, place the lid & tie with twine so that it does not lose its shape. Add the appropriate water & boil as usual.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου