Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (UTILIZING THE LAST WATERMELON OF THE YEAR)


Κόβοντας το τελευταίο καρπούζι της χρονιάς ανακάλυψα ότι ήταν χοντρόφλουδο. Γιαυτό σκέφτηκα ν εκμεταλλευτώ τη φλούδα του & έκανα καρπούζι γλυκό. 

Κόβοντας το εσωτερικό του σε οριζόντιες φέτες & μετά σε κύκλους διαφορετικής διαμέτρου.Βάζοντας τη μια πάνω στην άλλη έκανα μια τούρτα καρπουζιού  συμπληρώνοντας με φέτες ροδάκινου & βανίλιας & κράνα. 

Το γλυκό καρπούζι το έκανα χωρίς να το βουτήξω στην ασβέστη ακολουθώντας τις οδηγίες του video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=u4tVLCrYDA8Αντί να κόψω τη φλούδα σε ραβδάκια την έκαψα οβάλ χρησιμοποιώντας τους κυκλικούς μεταλλικούς κόφτες για μπισκότα.


Cutting the last watermelon of the year, I discovered that it was thick-skinned. That's why I thought to take advantage of its skin & make watermelon sweet.

Cutting the inside into horizontal slices & then into circles of different diameters. Putting one on top of the other I made a watermelon cake filling with slices of peach & vanilla & helmets.

I made the sweet watermelon without dipping it in lime following the instructions in the video here: https://www.youtube.com/watch?v=u4tVLCrYDA8Instead of cutting the skin into sticks, I burned it oval using the circular metal cutters for cookies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger