Βράστε σπαγγέτι & στραγγίστε τα.
Μετά κάντε τη σάλτσα: Ψιλοκόψτε κρεμμύδι & πιπεριά .Τσιαγρίζετε με λίγο λάδι, προσθέστε ψιλοκομμένο ζαμπόν Κι αφού βγάλει το λίπος του ρίξτε τριμμένη φρέσκια ντομάτα, αλάτι πιπέρι ,πάπρικα & βράστε μερικά λεπτά ώστε να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέστε ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό & βράστε λίγο ακόμη. Στο σερβίρισμα προσθέστε τριμμένο κίτρινο τυρί, αλμυρό όπως κεφαλογραβιέρα.
Boil spaghetti & drain.
Then make the sauce: Finely chop onion & pepper. Fry with a little oil, add chopped ham. Add chopped fresh basil & boil a little more. In serving add grated yellow cheese, salty as gruyere.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου