Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (MUSHROOMS WITH MINCED MEAT IN THE OVEN)

Χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλλο αφού έκοψα τα κοτσάνια τους & τα κράτησα για άλλη συνταγή.
Τσιγάρισα ψιλοκομμένο κρεμμύδι με κιμά & προσέθεσα τριμμένη ντομάτα & κρέμα γάλακτος Αφού έβρασα λίγο προσέθεσα αλάτι πιπέρι & μείγμα βοτάνων. Έβαλα τα μανιτάρια σε λαδωμένο ταψί &γέμισα τα βαθουλώματα με τη γέμιση .Από πάνω πασπάλισα αρκετά τριμμένα κίτρινα τυριά. Σκέπασα το ταψί με αλουμινόχαρτο ,έψησα μισή ώρα & αφαιρώντας το αλουμινόχαρτο άλλη μισή ώρα. Στο σερβίρισμα σε κάθε μανιτάρι τοποθέτησα ένα μικρούλι ντοματίνι.

I used portobello mushrooms after I cut their stalks & kept them for another recipe.
I fried chopped onion with minced meat & added grated tomato & sour cream After boiling a little I added salt, pepper & herbal mixture. I put the mushrooms in an oiled pan & filled the dimples with the filling. I sprinkled several grated yellow cheeses on top. I covered the pan with foil, baked for half an hour & removing the foil for another half an hour. When serving, I placed a small cherry tomato in each mushroom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger