Τσιγάρισα ψιλοκομμένο κρεμμύδι με κιμά & προσέθεσα τριμμένη ντομάτα & κρέμα γάλακτος Αφού έβρασα λίγο προσέθεσα αλάτι πιπέρι & μείγμα βοτάνων. Έβαλα τα μανιτάρια σε λαδωμένο ταψί &γέμισα τα βαθουλώματα με τη γέμιση .Από πάνω πασπάλισα αρκετά τριμμένα κίτρινα τυριά. Σκέπασα το ταψί με αλουμινόχαρτο ,έψησα μισή ώρα & αφαιρώντας το αλουμινόχαρτο άλλη μισή ώρα. Στο σερβίρισμα σε κάθε μανιτάρι τοποθέτησα ένα μικρούλι ντοματίνι.
I fried chopped onion with minced meat & added grated tomato & sour cream After boiling a little I added salt, pepper & herbal mixture. I put the mushrooms in an oiled pan & filled the dimples with the filling. I sprinkled several grated yellow cheeses on top. I covered the pan with foil, baked for half an hour & removing the foil for another half an hour. When serving, I placed a small cherry tomato in each mushroom.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου