Είδα αυτή τη συνταγή & την υλοποίησα με εξαιρετική επιτυχία:
Τα μανιτάρια πλευρώτους τα παίρνω πάντα από τη λαϊκή αγορά, διαλέγοντας μεγάλα και καλοσχηματισμένα "μπουκετάκια"
Τη ρίζα και τα χοντρά σημεία τους τα αφήνω για μανιταρόσουπα ή για ψητά. Από τα πιο λεπτά μέρη τους όμως φτιάχνω υπέροχα σνίτσελ, βουτώντας τα πριν σε αλατισμένο χτυπημένο αυγό και τη φρυγανιά μου. Η γεύση τους ξαφνιάζει και δε χάνει μπροστά στο σνίτσελ χοιρινού η κοτόπουλου! Είδα αυτή τη συνταγή & την υλοποίησα με εξαιρετική επιτυχία:
I always get the rib mushrooms from the popular market, choosing large and well-formed "bouquets".
I leave the root and their thick parts for mushroom soup or for roasts. From the thinnest parts, however, I make wonderful schnitzels, dipping them beforehand in a salted beaten egg and my toast. Their taste surprises and does not lose in front of the pork or chicken schnitzel!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου