Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΣΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (PEACH JAM WITH STEVIA IN BREADMAKER)

 Έχοντας αρκετά ώριμα ροδάκινα ξεφλούδισα μια ποσότητα πάνω από ένα κιλό, έβγαλα τα κουκούτσια, τα πολτοποίησα  με το ραβδομπλέντερ, τα τοποθέτησα στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή , προσέθεσα στέβια σε αναλογία με την αντίστοιχη ζάχαρη ,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. ( η ζάχαρη θα αντιστοιχούσε στα 3/4 του  πολτού ροδάκινου & επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού άγαρ-άγαρ  που βοηθά στο πήξιμο & ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα & καυτή την έβαλα στα βάζα.

Having several ripe peaches, I peeled a quantity of more than a kilo, took out the seeds, mashed them with a hand blender, placed them in the baker's bucket, added stevia in proportion to the corresponding sugar, according to the instructions on the package. (the sugar would correspond to 3/4 of the peach pulp & also a teaspoon of agar-agar that helps in clotting & a teaspoon of lemon juice. I chose the jam program & put it hot in the jars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger