Έχοντας αρκετά ώριμα ροδάκινα ξεφλούδισα μια ποσότητα πάνω από ένα κιλό, έβγαλα τα κουκούτσια, τα πολτοποίησα με το ραβδομπλέντερ, τα τοποθέτησα στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή , προσέθεσα στέβια σε αναλογία με την αντίστοιχη ζάχαρη ,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. ( η ζάχαρη θα αντιστοιχούσε στα 3/4 του πολτού ροδάκινου & επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού άγαρ-άγαρ που βοηθά στο πήξιμο & ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα & καυτή την έβαλα στα βάζα.
Having several ripe peaches, I peeled a quantity of more than a kilo, took out the seeds, mashed them with a hand blender, placed them in the baker's bucket, added stevia in proportion to the corresponding sugar, according to the instructions on the package. (the sugar would correspond to 3/4 of the peach pulp & also a teaspoon of agar-agar that helps in clotting & a teaspoon of lemon juice. I chose the jam program & put it hot in the jars.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου