Μετέτρεψα τη συνταγή της αγαπητής φίλης Ελένης Κουτσοβίτη για να μπορεί να καταναλωθεί από διαβητικούς.
ΣΥΝΤΑΓΗ:
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
ΣΥΝΤΑΓΗ:
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
.Μισή κούπα ζάχαρη
1. κ.γ. μπαίκιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλλα
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/2 κούπα λιωμένο βούτυρο
3 μήλα κομμένα κομμάτια μικρά
1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα.
1 σφηνάκι κονιάκ
μισή κούπα γάλα
μισή κούπα γάλα
Το ανακατεύουμε όλα μαζί με μια σπάτουλα.
Βάζουμε σε βουτυρωμένη πυρέξ μικρό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα.
Σε μικρό τετράγωνο ταψί, δίνει 16 κομμάτια
I changed the recipe of my dear friend Eleni Koutsovitis so that it can be consumed by diabetics.
RECIPE:
1 cup flour for all uses
1 cup wholemeal flour
.Half a cup of sugar
1. etc. baking powder
1 tbsp. cinnamon
1/2 tbsp. nutmeg
1/2 cup melted butter
Mix it all together with a spatula.
Put in a buttered small pyrex and bake in a medium oven for 1 hour.
In a small square pan, give 16 pieces
Mix it all together with a spatula.
Put in a buttered small pyrex and bake in a medium oven for 1 hour.
In a small square pan, give 16 pieces
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου